Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 8,5
Achteraf betalen mogelijk

Snelle levering in NL & BE

Beoordeeld met een 8,5

Achteraf betalen mogelijk

Luxe Tuinpaviljoen inclusief LED-Verlichting

(7)

Levertijd
1 - 5 werkdagen
Variant
Aantal

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Uitstekende service

Luxe Tuinpaviljoen inclusief LED-Verlichting


Het is zomer in Nederland, de perfecte tijd om volop van je tuin te genieten. Een luxueus tuinpaviljoen is de ideale aanvulling voor de zonnige maanden! Dit stijlvolle paviljoen biedt een heerlijke plek om te ontspannen in de schaduw en is bovendien perfect voor gezellige feestjes.

Inclusief Sfeervolle en Duurzame LED-verlichting
Dit prachtige tuinpaviljoen is uitgerust met sfeervolle LED-verlichting, aangedreven door zonne-energie. Met een handige schakelaar op het frame kun je de verlichting eenvoudig in- en uitschakelen. De LED-verlichting zorgt voor een warme en gezellige sfeer in de avond, waardoor je de perfecte ambiance creëert voor een lange zomeravond vol gezelligheid.

Bescherming Tegen Regen en Zonneschijn
Of je nu een barbecue organiseert of een feestje plant, dit paviljoen biedt niet alleen bescherming tegen de zon, maar ook een beschutte plek tijdens een onverwachte regenbui. De volledig afsluitbare zijwanden zorgen ervoor dat je lekker uit de wind zit en de warmte binnen het paviljoen blijft, zodat je nog langer kunt genieten van de zwoele zomeravonden.

Solide Frame en UV-bestendig Doek
Het paviljoen heeft een robuust stalen frame dat zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid. De doeken zijn gemaakt van 100% polyester, waardoor ze UV-bestendig en waterafstotend zijn. De montagetijd bedraagt slechts 1 tot 3 uur, waarna je de hele zomer kunt genieten van deze blikvanger in je tuin.

Snelle en Veilige Levering
Voor dit product gelden afwijkende verzendkosten van slechts €29,99 vanwege speciaal transport. Dit garandeert een snelle en veilige levering, zodat je binnen no-time kunt genieten van je nieuwe tuinpaviljoen.

Let op: Laat het paviljoen niet staan bij slechte weersomstandigheden zoals sterke wind, hagel, sneeuw of storm, om schade te voorkomen.

Onze klanten aan het woord

Verlichting

Hoe krijg je de verlichting aan?

Tona

PRACHTIG!

Hele snelle en nette levering. Paviljoen stond zo in elkaar en de lampjes die erbij zitten zijn maken de sfeer af. Vooral fijn dat je de zijwanden kunt sluiten 's avonds.

Daan

Bekijk alle reviews (7)

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Specificaties

Type
Paviljoen
Afmeting
300 x 400 x 270 cm
Materiaal
Polyester
Kussens
Exclusief
Zithoogte
-

Beoordelingen (7)

Schrijf zelf een beoordeling

Verlichting
Hoe krijg je de verlichting aan?

Tona

PRACHTIG!
Hele snelle en nette levering. Paviljoen stond zo in elkaar en de lampjes die erbij zitten zijn maken de sfeer af. Vooral fijn dat je de zijwanden kunt sluiten 's avonds.

Daan

Monsieur
Livraison rapide. Mais vu mon âge avancé je ne parviens pas à ce les Leds s'allume. Je ne m'y retrouve pas avec tout ces fils. Je suis pas électricien et le plan de montage pour cette partie est inexistant. Dommage

Jean

Tuinpaviljoen
Snelle levering, en een prachtige party tent, wel wat werk om hem op te zetten maar dan heb je ook wat. Hij is super mooi!

Lindsey

Partytent
Fantastische tent heerlijk om te barbecueën. Bijzonder snelle en keurige levering. Meer dan tevreden .

Leida

Tuinpaviljoen
Snelle levering!

Rolf

tuinpaviloen
alles naar wens en afspraken verlopen ,mvg jozef

JOZEF

  • 1
  • 2
  • 3

Laatst bekeken producten

279,00 https://www.koopjedeal.nl/luxe-tuinpaviljoen-inclusief-led-verlich-124855945.html https://cdn.webshopapp.com/shops/86234/files/401283967/455x800x3/file.jpg
Laura
Kan ik je helpen?