Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 8,5
Achteraf betalen mogelijk

Snelle levering in NL & BE

Beoordeeld met een 8,5

Achteraf betalen mogelijk

TWEEDE KANS - Heren Pique Polo's

Levertijd
1 - 3 werkdagen
Maat
Kleur
Aantal

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Uitstekende service

TWEEDE KANS - Heren Pique Polo's

Je hebt hier te maken met een tweede kans product. Deze artikelen hebben bijvoorbeeld een kapotte doos of een kleine beschadiging zoals een krasje. We bieden deze producten daarom aan met hoge kortingen. Zo geven we de producten een kans om alsnog iemand blij te maken. Wij proberen op deze manier ons steentje bij te dragen aan verduurzaming en een circulaire economie.  We voorkomen zo onnodig veel afval, en zorgen ervoor dat er niets zomaar wordt weggegooid.

Een polo kan altijd. Of je nu een dagje gaat relaxen met het gezin, fatsoenlijk voor de dag wilt komen op het werk of een avondje gaat stappen, met deze kwaliteitspolo’s zit je altijd goed.

Blijvend goede pasvorm
Een poloshirt zit prettig en is onmisbaar in de mannengarderobe. Wasbeurt na wasbeurt blijft de stof mooi en behoudt het zijn kwaliteit. Deze Cappuccino Italia Polo is gemaakt van pique, een extra zachte en fijne stof. Ook draagt het koel en neemt het goed vocht op. De polo heeft een basic uitstraling, je kan hem dus echt overal op dragen!

Specificaties

  • Materiaal: 100% Katoen
  • Maten: S t/m XXL

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Specificaties

Type
Polo
Geslacht
Heren
Materiaal
Pique

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Laatst bekeken producten

15,99 https://www.koopjedeal.nl/heren-pique-polos-copy-152305830.html https://cdn.webshopapp.com/shops/86234/files/460624139/455x800x3/file.jpg
Laura
Kan ik je helpen?